Particulier

Particulier, Ziektekosten, Eigenhuis, Teruggaven. Al die informatie en de verontschuldiging en eenvoudiger kan niet. Als u het redt met zelfhulp? Prima! Als u begeleiding wilt? Wij zijn fiscaal intermediair.

Eenvoudig wat fotokopiën van loonstroken, begin en eind saldi bank. Aanvullende informatie. Wij zorgen voor de rest.
En natuurlijk krijgt u een verslag van wat er is ingediend. Echt, eenvoudiger kan het niet.
Dat lukt meestal binnen het instaptarief van € 60,= ex pp. Zorg dan dat alles in één keer volgens ons lijstje in onze brievenbus valt.

Eigen koophuis: Jaaroverzicht hypotheek en nota WOZ gemeente vorig jaar. Denk aan de beperking rente aftrek en de bijleen regeling.

Vaste stukken zijn afschriften van: Legitimatie, nota van de notaris, koopakte, hypotheekakte, hypotheekofferte. Afschrift begin- en eindsaldo hypotheek en de rente. Afschrift nota onroerende zaakbelasting (vorig jaar). Aanvullende informatie. Echt eenvoudiger kan het niet.

Ziektekosten aftrek. Lijkt straks echt over. Bel even of er lijstjes aangeboden worden die u kunt gebruiken.
Start gewoon eenvoudig, geef aanvullende informatie, klaar.
Als u kinderaftrek heeft, of als u ziektekosten af te trekken heeft, dan geeft u ons dat gerubriceerd op, door zo’n lijstje te gebruiken. Van belang is zowiezo de door U betaalde of de van de Belastingdienst ontvangen Zorgtoeslag maar ook de aanslag met een W. Bij enkelen ging het mis met de Huurtoeslag of met de code van de definitieve aanslag. Bij vragen kunt u ons beter even bellen.

Zorg wel dat u afschriften heeft van de uitgaven, waar u aftrek voor vraagt. U heeft van ons het drempel bedrag van vorig jaar (en de specificatie).
Aanvullende informatie. Echt eenvoudiger kan het niet.